sunnuntaina, huhtikuuta 06, 2008

Kevätviirausta


Kaikista Pirkkalan kouluista osa oppilaista on viime viikolla vinkannut videokameralle. Yhteensä parikymmentä vinkkausta, sydäntävääntävää vaivannäköä, tutisemista ja jännitystä, uudelleenottoja ja onnistumisia.

Esiintymistä ja itsensävoittamista.
Nyt tekniikka hoitaa hommaa, sitten edessä vielä tiukka vääntö kotisivutekniikan kanssa. Usko horjuu välillä, mutta aika paljon olen velkaa esiintyjille - kiitokset.


Kasvomaalauksia tehdessäni pelkään koko ajan, että joku pyytää poskeensa da Vincin Viimeisen ehtoollisen, mutta onneksi apunani on Teija. Kaikki palloa vaikeammat delegoidaan siihen jonoon. Satusetä saa homman pysymään näpeissään, eikä kukaan ole vielä loukkaantunut käsikirjastossamme. Suosittelen lämpimästi - kasvomaalaukset rulettaa!Omat kissanviikseni herättivät ansaittua huomiota iltavuorossa.

Kevätfiilis pukkaa päälle väkisin, kun kiertää kouluja. Hyppynarut, kevätpipot ja sellainen hiukan hysteerinen fiilis, jonka ainakin minä muistan kouluajoilta.


IN: jäätelö, skeittaus, pusulitta, salahalailu
OUT: kaikki muu
Ensi viikolla Kirsti, Jukka ja Sari kiertävät Antitädin hellässä huomassa ympäri Pirkkalaa. Luvassa siis huumoria, vaihtoehtoisia todellisuuksia, yhteiskuntakritiikkiä, vampyyreja, filosofiaa ja outoja kieliä. En malttaisi odottaa!!


Ei kommentteja: