tiistaina, elokuuta 14, 2007

Maailmaan palautui mieli

Kolme viikkoa riittää tyhjentämään pään aika tehokkaasti. Ja hyllyt. Loma-aikanani koko Pirkkala oli käynyt kirjastossa ja lainannut hyllyt tyhjiksi. Alkaa olla aika purkaa kesävarastoja (lue: ruskea muovilaatikko pöytäni alla) takaisin esille.

Ammatillisesti muistin taas, miksi teen tätä työtä. Siihen riitti kolme opettajaa, jotka varasivat heti tänään luokalleen vakiajan kirjastovierailuille. Ja etenkin se yksi, joka kertoi oppilaidensa kysyneen eilen - ensimmäisenä koulupäivänä - koska mennään kirjastoon? Tuli hyvä mieli.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sama täällä. On tosi mukavaa, kun opettajat ovat hetimiten koulun alettua soitelleet ja varailleet luokkakäynneille aikoja. Mukava tämä sinun blogisi, minä vasta aloittelen (kirjala.vuodatus.net). Tuliko teille muuten tieto niistä hienoista kirjastotätipaidoista? Aion heti tilata! (olen mielelläni kirjastotäti, toistaiseksi, voi olla että sitten keski-ikäisempänä alkaa tädittely harmittamaan):-))
MerviH

antitäti kirjoitti...

Tervetuloa MerjaH bloggarimaailmaankin! En ole tätipäidoista saanut viestiä - nähnyt olen kyllä jossain. Kuulostaa hauskalta :)!