lauantaina, marraskuuta 09, 2013

Vinkkausta decoupage

Ensi viikolla lähdetään pitkästä aikaa reissuun!

Mitä vinkkaat -hanke vie yhteensä kahdeksaksi päiväksi Saarijärvelle, Kyyjärvelle, Viitasaarelle, Pihtiputaalle ja Kannonkoskelle. Reissuraporttia on siis tiedossa. Tällä kertaa vien mukanani oman yhdistetyn kuskin, kantajan, ruuanlaittajan, oppaan, viihdyttäjän ja unikaverin.

Ystävä kävi kyläilemässä, toi glögiä ja vei harteilta monta kiloa turhaa huolta. Tarkoituksena on ehtiä viettämään vielä NeitiAikaa ennen niitä itsiään. 

Vinkkausmatkalla on aikaa tehdä viimeisiä hääsuunnitelmia. Se on tarpeen, sillä käydessämme varaamassa pitopalvelua, meidät saatiin polvilleen amatöörimäisellä kysymyksellä: Minkä värisiä servettejä haluatte? Emäntäparka yritti olla pyörittämättä silmiään, kun esitin nerokkaan vastakysymyksen: minkä värisiä niitä on? Ihan vaan tiedoksi, että niitä on kuulemma kaikenvärisiä. Servettien väri??? Niihin pyyhitään SUU ihan tiedoksi vaan. Rympätään ruttuiseksi palloksi, mutta EI kahvikuppien sisään. Mitä hemmettiä?

Kutsut valmistuivat tänään, ja miehen kieli maistuu kuulemma pahalta. Seuraavissa juhlissa panostamme servettien sijaan itseliimautuviin kirjekuoriin. 

Ei kommentteja: