torstaina, toukokuuta 15, 2008

Pirkkala goes comic(s)

Antitäti ylpeänä esittää: (ja pahoittelee valokuvien surkeutta, koska heittäytyi niin esityksen lumoihin, että unohti työskentelevänsä dokumentoivassa työpaikassa...)

Sarjakuvavinkkarit! The MaMa's!!
Matti ja Markku siis.

Vinkkarinnahkavaihdolla toimiva talous osoitti jälleen toimivuutensa! Ei riitä, että rahaa säästyy. Samalla säästyy myös hermoja, vihamielisyyttä, ilkeyttä, raittiutta ja kirjaston sisäänpäinlämpiävää mainetta.

Tosin herkimpiä kannattaa varoittaa etukäteen:Königin sarjakuvan vinkkausta seurasin tarkalla silmällä. Eipä nykyteinejä homoseksuaalisuus järkytä, mutta huumorintaju on tallella. Välillä kuitenkin hävetti, kun putosin suunnilleen tuoliltani naurusta. Hei, oikeesti. Kuka muka pystyy kuuntelemaan Toni Tirrin Leppiz -sarjakuvaa, jonka taustalla soi mm. Sexbomb, Oi beibi (oma kaikkien aikojen inhokkini, joka saa vieläkin värisemään - kauhusta), sekä tietysti Turbolover.

Siis repesin.

Matin mainio paketti teki kunniaa perinteille, mutta kyllä sieltäkin löytyi *mielenkiintoista* kamaa. Ja vaikka show oli todennäköisesti häikäilemättömän myyvästi rakennettu, kyllä pienen punatukkaisen tytön sydämen kovuus Jaska Jokusta kohtaan sai huokaisemaan. Enkä ollut ainoa luokassa :).

Pitää mainita, että opettaja osasi mainiosti esitellä luokkien erityispiirteet, joiden mukaan eri juttuja painotettiin hiukan eri tavalla. Kiitos siitä! Vinkkari on lopulta aika ex tempore -hommissa luokan edessä, ja kaikki ennakkotieto auttaa tekemään vinkkauksesta juuri sille luokalle sopivan.

Kolme tuntia tiukkaa vääntöä, ja tässä lopputulos:Kaksi väsynyttä, mutta onnellista TätiSetää kahvikupin ääressä. Sellainen afterglow erottuu vielä kasvoilta...

Ilta jatkui työn merkeissä pitkään. Moskovan valoihin asti. Onneksi osattiin vielä takaisin!

Nahkurinpenkeillä tavataan :)!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan kuin Leppiz-kommentistasi puuttuisi sana tai pari :-p Nyt merkitys on enempi päinvastainen kun taisit tarkoittaa, tai sitten olit kovasti vieraskorea emäntä:D

Kuten vinkkariblogissakin kirjoitin, kyllä se yhteisvinkkaus on niin kivaa. Eiköhän puhuta pomot ympäri toistekin, että päästään porukalla turmelemaan/kehittämään nousevan nuorison kirjamakua.