perjantaina, toukokuuta 09, 2008

Payback time!

Kiireessä kiskon kahvia ja rakennan katu-uskottavaa naamaa itselleni.

The MaMa's on kohta täällä!!

Markku ja Matti saapuvat siis vetämään huikean sarjakuva-shownsa Pirkkalan yläkoululle, ja kunta kuohuu...

Luontaistalous on mitä mainioin tapa tehdä seutuyhteistyötä. Jos pienellä kirjastolla ei ole rahaa liiemmälti oheistoimintaan, laittakaa henkilökunta kiertämään!

Oraviakaan ei tarvitse nylkeä, kun työ menee vinkkarin selkänahasta. (sitä paitsi se nauttii siitä kuitenkin!)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hauskasta, kirjavinkkausta ajavasta blogista. Sinä olet antitäti, minä olen kovaa kyytiä muuttumassa tädiksi. Mutta kaipa tädinkin sisällä voi sykkiä kuumaverinen sydän?

Tähän törmäsin tuolla verkossa, on varmaan sinulle jo tuttu:

http://www.jarvenpaa.fi/sivu/index.tmpl?sivu_id=2449

Videon lähtökohtatarina on hauska, eikös hyvä asiakaspalvelija ole usein sellainen "näkymätön"?

Anonyymi kirjoitti...

Olihan se mahtavata, vaikka työtä olikin. Nuoriso kuunteli kohteliaan kiinnostuneena ja jopa naurun hörähdyksiä ja liikutuksen hetkiä oli havaittavissa. Kirjoittelen myöhemmin viikolla täydellisemmän raportin kirjavinkkariblogiin mitä tuli vinkattua ja miten, mutta hyvät fiilikset keikasta jäi:)

Ja halvalla tämäkin vaihtotalous tosiaan pyörii! Talolle ei paljoa kuluja koidu, kun vinkkarit pistetään seutukaruselliin kiertämään ja kaikki hyötyvät.

Tämäkään vaihto ei vaatinut projektityöryhmää, opetusministeriön avustusta, johtoryhmän koordinointia tai tukea veikkausvoittovaroista. Tarvittiin vain hiukan hyvää tahtoa, päivä työaikaa, yksi suunnittelupalaveri livenä, hieman jatkokeskustelua Facebookissa ja puhelimessa ja vinkkausintoisia henkilöitä. Johtajia tarvittiin hyväksymään pari matkalaskua ja halua tulkita byrokratian mutkia avarakatseisesti. Helppoa oli kuin heinänteko :-)

megane kirjoitti...

Hieno homma teillä. Tätä minäkin ajan omalla alueellani - kyvykkäät sielut kiertoon ja kaikki hyötyvät.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vain kaikille asianomaisille myös minun puolestani. Mahtavata tosiaan oli, ja eiköhän me oteta vielä uusiksi tässä lähitulevaisuudessa...

PS: Foto ois kiva, kun sellaisia taidettiin pari kappaletta ottaa muistoksi!

antitäti kirjoitti...

IIk, Netta!! Kirja on varauksessa :).

Uskoisin, että tädin palo ei sammu koskaan. Kun kunnolla (anti)Tädiksi heittäytyy, ei paluuta ole - ja hyvä niin. Tervetuloa kuumaan jengiin!

Megane: Ihmisten kierrätys on vaikea markkinoitava aluksi. Se kuulostaa joko makaaberilta tai härskiltä :). Valitse siis sanasi tarkoin, mutta lopputulos kyllä korvaa vaivannäön.

MaMa's: Anteeksi kirjoituksen viivästyminen. Olen toipunut teistä koko viikon :).