maanantaina, huhtikuuta 06, 2009

Hyvää pääsiäistä!

Tämä postaus osoittaa, kuinka syvästi olen sisäistänyt ammattini sekä hyvässä että pahassa. Siinä on kierrätetty, heittäydytty, revitelty, neulottu, vinkattu ja avattu sisältöjä.

Liitän sen cv:heni."Äiti...???""Lainaisitko sinä tämän kirjan? Ammuitko jo Bambin äidin? Lue Dahlin Taikasormi!"Tappajajänis from Hell käskee sinun lukea!All Different - All Equal!"Poika, tuon pitkätukan matkaan äitisi lähti, eikä hänestä sen jälkeen kuultu..."Rokkikukot Kalle ja Pete!59.35 on tärkeää!!Meille tulee vauva!!On the Road, baby! Tai ainakin Tuuliajolla Big Surissa.


Lopuksi kohuromanssi:"I stared because their faces, so different, so similar, were all devastatingly, inhumanly beautiful."
Bella Swan, Twilight, Chapter 1, p.19"About three things I was absolutely positive. First, Edward was a vampire. Second, there was part of him — and I didn’t know how potent that part might be — that thirsted for my blood. And third, I was unconditionally and irrevocably in love with him."
Bella Swan, Twilight, Chapter 9, p.195MITÄ MINÄ SANOIN!!!

Eiku.

Hyvää pääsiäistä kaikille!

4 kommenttia:

kruiser kirjoitti...

Jolly Easterbeagle! Kuvat olivat hyvä muistutus siitä, että kirjaesittelyjä tai -nostoja voisi taas elävöittää jollain muullakin rekvisiitalla. Mistä tuo pähee "Alice doesn't live here anymore" -tyyppinen pienoisfarmari on peräisin?

antitäti kirjoitti...

Auto on Chevrolet Nomad ( http://en.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_Nomad) ja saatu rakkaalta ystävältä. Siihen liittyy myös tarina, jota blogissa ei paljasteta :).

Huom. SeTädit!! EI paljasteta :p!!

Siri kirjoitti...

Tervehdys antitäti!

Kuuntelin juuri Kultakuumetta, jossa tuttu ääni kertoi vampyyrikirjallisuudesta. Vau! Mikä vampyyrikirja olisi oikea 10-vuotiaalle, mikä 8-vuotiaalle, joka lukee kyllä, mutta suosii kuvallisia, isotekstisiä kirjoja.

Keväisin terveisin ennen kuin ilta hämärtyy

Sirkka

antitäti kirjoitti...

Sirkka: Kymppivuotiaalle suosittelisin Appsin Ukkini on vampyyriä, joka aloittaa Monsterijengi-sarjan. Sienna Mercerin Siskoni, vampyyri-sarja on myös kohtuudella kymppivuotiaille. Laura ja Ville Lähteenmäen Salakari-sarja on pelottava, mutta vampyyreja siinä ei ole. Ja tietysti Jarkko Laineen Vampyyri. Ja Pikku Vampyyri-sarja, joka taitaa olla kaikille tuttu :).

Helppolukuisia vampyyrikirjoja en ole tavannut, mutta kuvakirjapuolelta mm. Wagenerin Vamppu Vampyyri pelkää pimeää (keskittyy enemmän pelkoon) ja Holleymanin Mona, vampyyri voisivat toimia.