lauantaina, heinäkuuta 05, 2008

Lomalla...

...saa käyttää niitä t-paitoja, joiden teksti ei sovi asiakaspalveluun. (Ei, en anna esimerkkejä. Kutsukaa jätskille, niin näette.)

...voi lukea 3 kirjaa päivässä.

...työasiat selkityvät kuin vahingossa, ja saa rauhassa soittaa niitä puheluita, joita töissä ollessaan ei ehtinyt

...on mukava tutustua uuteen genreen. Tänä kesänä se on ollut vampyyrisarjakuva. (Jos ette ymmärrä, kuinka vaikeaa on olla vampyyri modernissa maailmassa, suosittelen Ivanpiiria. Samalla se on surullinen ja traaginen rakkaustarina. Harlan Draka kolahti myös.

...saa syödä nauriita, leipää, kirsikoita ja kahvia.

...ei tule koskaan pimeä.

17 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Ajattelin laittaa huomenna töihin paidan, jonka viesti on "Legalize Romulan ale". Tuleekohan siitä kommenttia?

Aiemmalla urallani kirjakaupassa, jossa möimme myös tietokonepelejä, saimme jonkun shoot them up -pelin mainospaidat. Sitä yksi asiakas paheksui.

antitäti kirjoitti...

Sini: Eiköhän tuo ole sen verran sisäpiiriläistä, ettei siitä tule kommentteja kuin niiltä, jotka ovat samaa mieltä :). Mulla on työpaitana yksi "Global feminist conspiracy" -paita, eikä siitä ole tullut salaliittokommentteja...

Anonyymi kirjoitti...

Määkin haluan tollaisen Global Feminist Conspiracy -paidan ja sassiin, mistä niitä saa?

Ältsyn fantsua ja levollisen runsaskirsikkaista lukulomaa (tulkitse kuten haluat) toivottaa Muskeli-Netta

antitäti kirjoitti...

Muskeli-Netta: Hei, sinäkin kylässä kesken lomaa, kivaa!

Paita on (mainos, mainos) feministilehti Tulvan paita, ja niitä saa osoitteesta http://tulva.siirtyy.neutech.fi/index.php?k=15548

Telaketjufeministiä ei lue mulla paidassa, mutta... :).

Runsaskirsikkaista, aaah... Ja persikanpehmeää myös, eikö ;)?

Anonyymi kirjoitti...

Höh. Ja mulla on töissä ja vapaalla aina sama Kirjastotäti -paita :( Pitäisköhän hankkia muitakin paitoja? Ainoat negatiiviset kommentit Kirjastotäti-paidasta ovat muuten tulleet (nimiä mainitsematta) muutamilta kanssakirjastotädeiltä.

*Huokaus* Loma on nyt takanapäin ja työpöydällä oleviin töihin pitäisi tarttua ja olla energinen ja innokas *Syvä huokaus*

antitäti kirjoitti...

Voi Markku-parkaa! Kuka voisi soimata kilttiä kirjastontätisetää?? Tosin voisin kuvitella Telaketjufeministi -paidan verhoavan Markkua oikein sopivasti :).

Enkö saa kehuja parantuneesta kirjallisesta maustani??

Anonyymi kirjoitti...

Ja eikös Gilletten pitäisi oikeastaan tarjota ilmainen paita kaikille kirjastossa työskenteleville naisille ;-) - Gillette The best a man can get

Tosin näin tasa-arvon nimeen ja erilaisten vähemmistöjen oikeuksien puolustamiseksi paitojen teksti olisi ehkä parempi muuttaa muotoon:
Gillette The best a being can get

Mitäs hyvää vampyyrisarjakuvassa on? Et kai ihan oikeasti kuvittele, että sarjakuvafaniuteni tarkoittaa, että _kaikki_sarjakuva on automaattisesti hyvää? Vähän niinkuin innokkaalle fantasiafanille tarjottaisiin Dostojevskia joululahjaksi 'kun luet kuulemma innokkaasti pitkiä tarinoita'... No mutta onhan se hyvä, että ihminen avartaa horisonttiaan, eikä se Dampyr ainakaan ihan huono ollut. Olen kai kolme ensimmäistä kirjaa lukenut, mutta hiukan on tullut kahlattua sivuja velvollisuudentunnosta... Minäkin yritän vielä joskus lukea ihan oikeaa hyperultraromanttista kirjaa ja puristaa sisältäni esiin muutakin kuin sarkastista höhötystä.

Kaikesta huolimatta hyvää päivän jatkoa kaikille tasapuolisesti:)

Anonyymi kirjoitti...

Vampyyrisarjakuva, hmmm.

Hauskaa lomaa! Lue paljon, valokoimattomasti ja kaikkea sitä mitä ei tarvitse vinkata :) Minä pyrin siihen (mutta koskaanhan ei tiedä mikä kirja sitten syksyn tullen kaivetaan esiin muistivarastoista, kun juuri se sopii vinkkaukseen nakutetusti :)).

antitäti kirjoitti...

Markku: Itse asiassa odotin, että mihin tahansa sarjakuvaan tutustuminen olisi hurrauksen arvoista :). Mitä romanttista??

Tuima: Joo, kaikenlaista on tullut luettua - ja arvosteluita olen kirjoitellut samaa vauhtia kirjaston sivuille. Päivittyvät kyllä vasta, kun työpaikalle palailen. Mukaan mahtuu tarpeeksi myös "aikuista" luettavaa.

Innostuin muuten tosi paljon Jarvisin Kuolontuoksusta!

Anonyymi kirjoitti...

Sarjissuositus, jos erikoiset rakkaustarinat kiinnostavat: Joann Sfarin ja Emmanuel Guibert'n The Professor's Daughter. Ei vampyyrejä, vaan muumioita.

Anonyymi kirjoitti...

Hoo, olen suunnitellut Fuck Google, ask me -paitaa tanskan mallin mukaan, mutta se vääntyi Kysy v...u googlelta, älä multa -paidaksi, joten vastuullisena johtajana luovuin ajatuksesta... Ehkä syksy tuo uudet paitaideat; nyt alkoi loma ja on lomanalkamistortillakemut.
Jarvis ei ole henk.koht. suosikki, mutta sarjakuvassa minuun kolahtavat taidesarjakuvanklassikot: Comés ja Pratt. Luulisi Comésista löytyvän mielenkiintoa myös kauhun ystäville?
Mervi

Anonyymi kirjoitti...

"Kysy v...u googlelta, älä multa"

Tuohon kun saisi Milla Paloniemen piirtäämään vielä siilin, niin johan ostaisin :D Pitänee tarjota ideaa Millalle ja kysyä haluaako hän laajentaa Kiroileva siili -tuoteperhettään:D

Pitäisin!

Jenni kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jenni kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jenni kirjoitti...

Mun työpaidassa lukee tänään "Evil tattooed bitch", se on toistaiseksi saanut vain yhden hyytävän mulkaisun.

antitäti kirjoitti...

Tuima: kiitos lukuvinkistä!

Mervi: Mahtava ehdotus :)! Jotain tuontyyppisiä olen nähnyt ameriikanmaalta lähetettyinä, mutta kyllä suomalainen versio (kirjasto)siilin kera rokkaisi enemmän...

Jenni: Eh, ja arvaan, että sekin tuli henkilökunnalta eikä asiakkaalta ;).

Rooibos kirjoitti...

Nauriita! Tahtoo nauriita! Olin melkein unohtanut tuoreet nauriit tältä kesältä (kun en ole käynyt torilla naurisaikaan), mutta onneksi mainitsit tuon taikasanan ;).

Minulla ei ole teksti-t-paitoja, mutta ostin vuosi sitten jääkaappimagneetin laitettavaksi työhuoneeni tussitaululle. Magneetti ei ole koskaan päässyt töihin asti, sillä totesin, että ehkä parempi, etten paljasta kaikille, mitä mieltä olen ko. lafkan co-workerseistani. Magneetissa lukee ihan kiltisti vaan, että "never underestimate the power of stupid people in large groups" mutta jätin sen sitten koristamaan kotijääkaappia.... ;)