maanantaina, lokakuuta 01, 2007

Bye, bye, baby goodbye

Voi riemu ja haikeus. Tuntuu ihan joplinmaiselta.

Tai tamperelaiselta: Nysse meni.

Ensimmäinen versio kauhukirjasta on nyt lentänyt kustantajalle, ja mitä tekee paatunut Antitäti? *menee nukkumaan* Kaukana ovat ne päivät, jolloin tenttiin valmistautumista juhlittiin, tenttiä juhlittiin ja tentistä selviytymistä juhlittiin. Ja tuloksia, olivatpa ne millaisia hyvänsä - ja usein olivatkin.

Huomenna tosin aion korkata tämän tai tämän. Ja joka kerta, kun kässäri palautetaan ja korjausten jälkeen palautan sen taas, saan jonkun tämäntapaisen. Vakuutus halustani viilata kirjaa täydellisyyteen asti tuli siis täydestä sydämestä.

Vammalassa oli upeaa, ja lupaan kertoa lisää Vinkkariklubista sekä sen dresipentistä, mutta nyt menen proosallisesti (eh, jotenkin tuo sana houkuttaa sittenkin kertomaan lisää kirjavinkkauksesta...) petiin. Nih.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nam! Pitäisköhän alkaa kirjoittaa jotain, jos sitä sitten saisi noin pätevän tekosyyn herkutella noilla!?! Onneksi olkoon "lapsen" maailmalle lähdön johdosta! :-)

Kaisa kirjoitti...

Heh, ja minä kun olen juhlinut leivoksin yleensä aina vain kirjailijavierailusta selviämisiä! :D Onnea lapsen maailmalle lähdön johdosta! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jospa sitä ei palautetakaan :) Hyvää ja herkullista korkkausta!

Makepeace75 kirjoitti...

Onnea kirjan matkaan! :o) Kerrothan sitten, koska se ilmestyy.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mukavista (???) kirjavinkeistä, joita sain Vammalassa. Saas nähdä, nouseeko lyhyt tukkani pystyyn, kun aloitan vinkkilistan lukutyöstön...

Anonyymi kirjoitti...

Uups, I did it again... :-P Haastoin sinun meemiin, toivottavasti jaksat vastata! Ohjeet löydät minun blogistani. :-)

antitäti kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista. Irkulle toivon karmivia lukukokemuksia :)!

Meemiä pitää kypsytellä...