perjantaina, joulukuuta 01, 2006

Juhlat jatkuu!

Parempaa kuin pikkujoulu!! Hurjempaa kuin joulu!! Kustantajien kevätluettelot ovat ilmestyneet.

Vaikka tykkään kovasti luokkakäynneistä ja kirjavinkkauksesta ja arvostelujen kirjoittamisesta, tunnustan julkisesti nauttivani eniten shoppailusta! Ajatelkaa nyt: sivukaupalla ihania uusia kirjoja, ja minun työtäni on ostaa niitä.

Syksyt ovat uutuuksien juhlaa, esikoisia ja mielenkiintoisia kirjoja tulee silloin paljon, ja keväisin keskitytään selvästi enemmän sarjoihin ja jatko-osiin.

Tuskin maltan odottaa, että pääsen nakuttamaan koneelle varaukset kirjoihin - mm. Karo Hämäläisen Samuli , Mäkipään Etsiväkerho Hurrikaani , Pilkeyn Kapteeni Kalsari saavat jatkoa. Uusi osa on tulossa myös Gahrtonin Eva ja Adamiin, Unengen Pontukselle. Innolla odotan, millaisen sarjan aloittaa hurjanoloinen Justin Somperin Vampiraatit, jonka nettisivut ovat hengästyttävät!

Muistakaa, että lasten- ja nuortenkirjojen varaaminen on maksutonta!

Aah, nyt heittäydyn taas selailemaan kuvastoja ja törsäämään verorahoja. Tulkaa hakemaan niille vastinetta :).

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tällaisten postausten jälkeen kadehdin sua taas suunnattomasti. :D Tai lähinnä ammattiasi! Tosin ei liene vielä myöhäistä miettiä ammatinvaihtoa. ;)

antitäti kirjoitti...

Kirjastoala *on* ihana. Ja tämä siitä luksuksesta vielä kermaa päältä :).

Mags kirjoitti...

Olipa kiva löytää blogiisi; inkun kautta ;-)
Vampiraatit oli mainio linkki - kirjasto odottaa magsin varauksia... ;-D

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on Helsingin reissuilla harrastuksena käydä Akateemisessa kirjakaupassa. Helposti saisin kulutettua siellä koko päivän, ellei vaimo tuskastuisi ja nälkä alkaisi vaivaamaan. Joskus olen miettynyt, olisiko uusien kirjojen pläräily yhtä kiehtovaa, jos sitä tekisi työkseen. Päreestäsi päätellen se on yhtä hauskaa.

antitäti kirjoitti...

Mags: Linkistä innostuin minäkin. Vampyyreja kivempaa on vain yhdistetyt vampyyrit ja piraatit :)!

Jussi: On se. Eikä ole vielä haalistunut.