maanantaina, huhtikuuta 06, 2009

Hyvää pääsiäistä!

Tämä postaus osoittaa, kuinka syvästi olen sisäistänyt ammattini sekä hyvässä että pahassa. Siinä on kierrätetty, heittäydytty, revitelty, neulottu, vinkattu ja avattu sisältöjä.

Liitän sen cv:heni.



"Äiti...???"



"Lainaisitko sinä tämän kirjan? Ammuitko jo Bambin äidin? Lue Dahlin Taikasormi!"



Tappajajänis from Hell käskee sinun lukea!



All Different - All Equal!



"Poika, tuon pitkätukan matkaan äitisi lähti, eikä hänestä sen jälkeen kuultu..."



Rokkikukot Kalle ja Pete!



59.35 on tärkeää!!



Meille tulee vauva!!



On the Road, baby! Tai ainakin Tuuliajolla Big Surissa.


Lopuksi kohuromanssi:



"I stared because their faces, so different, so similar, were all devastatingly, inhumanly beautiful."
Bella Swan, Twilight, Chapter 1, p.19



"About three things I was absolutely positive. First, Edward was a vampire. Second, there was part of him — and I didn’t know how potent that part might be — that thirsted for my blood. And third, I was unconditionally and irrevocably in love with him."
Bella Swan, Twilight, Chapter 9, p.195



MITÄ MINÄ SANOIN!!!

Eiku.

Hyvää pääsiäistä kaikille!

4 kommenttia:

kruiser kirjoitti...

Jolly Easterbeagle! Kuvat olivat hyvä muistutus siitä, että kirjaesittelyjä tai -nostoja voisi taas elävöittää jollain muullakin rekvisiitalla. Mistä tuo pähee "Alice doesn't live here anymore" -tyyppinen pienoisfarmari on peräisin?

antitäti kirjoitti...

Auto on Chevrolet Nomad ( http://en.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_Nomad) ja saatu rakkaalta ystävältä. Siihen liittyy myös tarina, jota blogissa ei paljasteta :).

Huom. SeTädit!! EI paljasteta :p!!

Siri kirjoitti...

Tervehdys antitäti!

Kuuntelin juuri Kultakuumetta, jossa tuttu ääni kertoi vampyyrikirjallisuudesta. Vau! Mikä vampyyrikirja olisi oikea 10-vuotiaalle, mikä 8-vuotiaalle, joka lukee kyllä, mutta suosii kuvallisia, isotekstisiä kirjoja.

Keväisin terveisin ennen kuin ilta hämärtyy

Sirkka

antitäti kirjoitti...

Sirkka: Kymppivuotiaalle suosittelisin Appsin Ukkini on vampyyriä, joka aloittaa Monsterijengi-sarjan. Sienna Mercerin Siskoni, vampyyri-sarja on myös kohtuudella kymppivuotiaille. Laura ja Ville Lähteenmäen Salakari-sarja on pelottava, mutta vampyyreja siinä ei ole. Ja tietysti Jarkko Laineen Vampyyri. Ja Pikku Vampyyri-sarja, joka taitaa olla kaikille tuttu :).

Helppolukuisia vampyyrikirjoja en ole tavannut, mutta kuvakirjapuolelta mm. Wagenerin Vamppu Vampyyri pelkää pimeää (keskittyy enemmän pelkoon) ja Holleymanin Mona, vampyyri voisivat toimia.